Norge

Mine favoritturer i Norge

Setskog og Rømskog og området mot svenskegrensen øst for Oslo byr på fantastiske motorsykkelveier. Les om turen her!
TunhovdImingfjell og Hovin var akkurat det jeg trengte en lørdag i juli. Underholdende kjøring og vakkert lanskap i en pakke. Les om turen her!
Sigdal og Eggedal i Buskerud byr på underholdende motorsykkelkjøring – denne turen tok jeg i mai mens syrintrærne blomstret for fullt. Les om turen her!
Veiene østafor Glomma med en avstikker til Storelgen så over til RendalenBrydalenTolgaRøros og over fjellet til Tydal byr på mye god motorsykkelkjøring. Les om turen her!
indeks_1 Ryfylke – Allmannajuvet er en reise verdt – vi kjørte Haukelifjell og Saudavegen og fikk en fantastisk natur- og kjøreopplevelse. Les om turen her!
Fjellturen_2016_nor Syv fjell på en dag ble det da jeg skulle en snartur over fjellet for å se Hardangerbrua. 800 km og en fantasktisk kjøretur. Les om turen her!
atl_1 Atlanterhavsvegen er en opplevelse når solen skinner fra skyfri himmel og når nordvesten står på og byr på skikkelig ruskevær. Les om turen her!
Turen over Aurlandsfjellet tar deg fra dypgrønne Aurlandsfjorden via høyfjellet ned den frodige Erdalen til Lærdalsfjorden. Les om turen her!
geiranger_06 En tur til Geiranger kan toppes med en avstikker oppom Dalsnibba (1476 m.o.h.) Det gir drøyt 1500 høydemeter på 21 km. Les om turen her!
golsfjellet Høsten er perfekt for gruskjøring på øde veier. Her er mine opplevelser fra en oktobertur på Golsfjellet. Les om turen her!
Hurum ligger bare noen få mil fra Oslo og gir en smak av Sørlandet og turen rundt halvøya i Oslofjorden er en passe ettermiddagstur. Les om turen her!
Imingfjell_L_08 En passe dagstur fra Oslo er Numedal opp til Bjørkeflåta så vest over Imingfjell og ned Tessungdalen til Tinnsjøen. Les om turen her!
Lindesnes Fyr_L Turen ut til Lindesnes Fyr er en velkommen avstikker fra E 18. De 28 kilometerne byr på vekslende og underholdende kjøring. Les om turen her!
5-fjaerland_180x60 Skålatårnet var målet for helgens tur. Jeg toppet den med en fantastisk tur over fjell gjennom daler og langs fjorder via Hemsedal til Loen. Les om turen her!
Rondevegen_00 Mange veier fører til Trøndelag og kommer du E6 opp Gudbrandsdalen er «omveien» Rondevegen faktisk en snarvei. Les om turen her!
Havet_pres Straumen – Lauvøya. Jeg ville ut til havet – storhavet – og fikk fantastisk motorsykkelkjøring som bonus. Les om turen her!
svangtjernmyra_L Langs veiene er det mange skjulte perler. Svangtjernmyra naturreservat er en slik nær men bortgjemt perle. Les om turen her!
skaret_1 Strekningen Sylling – Skaret er en klassiker for den som søker svinger og er perfekt for en lun kveldstur. Les om turen her!
Sylling_vikersund_l Det er overaskende mange gode motorsykkelveier innen en times avstand fra Oslo. Fv 284 mellom Sylling – Vikersund er en av dem. Les om turen her!
trollstigen1 Trollstigen ligger på Fv 63 mellom Åndalsnes og Valldal og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Les om turen her!
tu_gaustat_L En avstikker i sjarmerende Tuddal toppes med høyfjell og kan krones med en fottur opp til 1883 meter høye Gaustatoppen. Les om turen her!